Trollet

Får man längta så mycket?

Publicerad 2013-11-17 21:17:00 i Allmänt,

Jag längtar så extremt mycket efter en till liten. Det späddes inte alls på när en vän berättade för oss att de ska ha en till i april :) Vad jag dock blev lycklig över var att jag blev så glad för deras skull. Genuint glad, jag unnar dem verkligen den lyckan. Och det känns så skönt för det gjorde jag inte tisigare när folk berättade att de var gravida. Då var jag tyvärr rätt missunnsam och det är inte roligt. Eller rätt! Vilken lycka, och vilken fin liten mage hon har. Härligt! Vår nummer två kommer den med, men inte nu :) 
Finns det någon mer som längtar så mycket som jag? Kram

Julkappar till barnen

Publicerad 2013-11-15 11:10:31 i Allmänt,

Jag har äntligen kommit på vad vi kan köpa till barnen i julklapp. Det är lätt att det blir för mycket och dyrt men nu har vi hittat varsin julklapp till pluttans kusiner och en gemensam. Dessutom har jag hittat tre fina till pluttan själv. En BRIO clown, Majas alfabet-bok och en bultbräda, även den från BRIO. Jag tror att det blir bra. Hon kommer få lite julklappar av andra också och dessutom blir det 1års-kalas den 5 januari. Jag tror inte hon behöver jättemånga julklappar då =)

Hur har ni gjort när det gäller klappar till barnen? Vad är er stratergi? Köper ni massa, dyrt, billigt, begagnat? Våra klappar är begagnade, men vad gör det? Hellre det känner jag nästan, leksaker förbrukas så fort och är helt nya nästan när de slängs, då är det väl bättre att sälja dem?

Kramkram

Jag längtar så!!

Publicerad 2013-11-15 10:06:40 i Allmänt,

...efter en till bebis! Pluttan är världens bästa och hon skulle bli så glad över att få ett syskon! Jag måste dock hinna jobba i sju månader för att bli klar med legitimationen och vi måste även ha ett nytt boende. Det funkar inte med stentrappor, utan hiss och i en så liten lägenhet. Oj vad jag längtar!! 

Om

Min profilbild

Hej! Jag valde att starta en blogg när jag var gravid i 27 veckan. Det fanns så mycket som jag ville dela med mig av, och kanske kan det hjälpa någon. Mina tankar, funderingar kring graviditeten och allt runt den, shopping, bvc-besök osv. Bor i Göteborg tillsammans med min underbara sambo sedan 4 år tillbaka. Född 1988... Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela