Trollet

Hon klättrar på allt!

Publicerad 2013-10-29 09:41:12 i Allmänt, Pluttan,

Det är verkligen dags att babyproofa hela lägenheten nu. Hon klättrar på allt! Från topp till tå! Det är så underbart att se. Vår nyfikna lilla unge, hon kommer lusläsa hela världen. Älskade unge! Allt är inte alltid fantastiskt och roligt, men denna tid är himla rolig. Det händer så mycket och utveckligen hos pluttan är helt underbar att se. 

Börja träna! Bli fit!

Publicerad 2013-10-28 21:03:59 i Allmänt,

Imorgon ska jag köpa mig ett gymkort. Ska starta med ett 10-kort så att jag vet att jag verkligen kommer igång. Vill inte göra som sist och träna i två månader för att sedan lägga av. Då har jag ett årskort som tickar varje månad. Jag blir så inspirerad av våra fina bloggerskor Elaine och Paulasom tränar och blir fitta. Ja, vältränade dårå om vi ska vara politiskt korrekta. Det är dock inte jag. Jag har sådana problem med mina axlar, de är väldigt framåtvridna och jag går inte rak i ryggen längre. Jag har alltid gjort det men på senare år jag de små muskler jag hade faktiskt tynat bort. Jag har inga och det märks när jag bär på vår 10-månaders unge. Ska jag dessutom ha en unge till i framtiden så måste jag orka bära hen. Så imorgon alltså, då bär det av till gymmet. Skönt! Längtar! Nu ska jag bli fit!
 
 

Klockan fyra är inte morgon, älskling!

Publicerad 2013-10-24 09:17:40 i Pluttan,

Idag ville Loppan ta morgon vid fyra inatt. Det är INTE okej. Jag kan någon gång godkänna fem, men fyra är inte acceptabelt. Hon har börjat sova mycket bättre och i flera nätter har hon nu bara vaknat en, två gånger. Jättebra! Jag hoppas det fortsätter bli bättre nu för hon är så duktig och jag märker att hon inte behöver sova lika mycket på dagarna. Det är ju skönt för henne!

Förövrigt fyndade jag världens finaste overall på Tradera till Pluttan häromdagen. En grön med vita elefanter på och kanter i rosa. Den är från Lindex ursprungligen. Jag blev helt kär och lycklig att jag vann den. Nu slipper hon frysa lilla fisen. Gott!
God morgon folk!

Vad hände här??

Publicerad 2013-10-08 13:06:49 i Pluttan,

Igårnatt sov hon hela natten med EN väckning. Då ville hon bara ha sin napp. Jag vet att det blir mycket sovsnack här men det är något som har tagit upp mycket av mina tankar. 
Inatt sov hon dock mindre bra, sämre än på länge faktiskt. Jag var arg och besviken. Men så blir det ibland. Just nu bor svärmor Emma hos oss, till på onsdag och pluttan är lycklig över det. Nu får hon äntligen lite kontakt med sin farmor :)

Slutar amma snart

Publicerad 2013-10-05 23:23:47 i Pluttan,

Jag vet inte om det är dumt att införa en till förändring nu när pluttan redan kämpar med massa annat. Hon är så intensiv att hon har svårt att finn ro, ska jag då krångla till det ännu mer för henne? Nej kanske inte men jag tror inte at jag kommer ha något kvar snart. Jag har knappt någon mjölk kvar då jag bara ammar en och en halv gång per dygn. Vi får se hur det går, jag ammar så länge det går. Men snart vill jag sluta, pluttan är inte intresserad och jag vill gärna sluta nu. Nio månader är bra men IOM att hon inte är intresserad känns det fånigt att prompt fortsätta. Det får bli igen vid nästa barn :) Pluttan blir ju ändå inte ens mätt nu när det knappt finns något kvar. Lilla vän, ska bli skönt att kunna använda vanliga bh-ar igen. 


Hur gör ni?

Publicerad 2013-10-04 13:49:43 i Pluttan,

Hur gör ni för att få sömnen att fungera? Jag tänker inte följa någon metod, hon är mätt, hon behöver inte vara nära, hon är inte ledsen, hon är trött, vi följer strikta rutiner sedan en-två veckor tillbaka. Nej jag vet inte, fasar för varje natt. Det känns inte lönt att gå och
 lägga sig när jag vet att hon vaknar snart igen. 

 

Jävla unge!

Publicerad 2013-10-03 22:18:10 i Allmänt,

Ja, så känner jag! Jag orkar inte mer! Helvetes jävla skit! Hon bara skriker och skriker och skriker. Åt vad? Inte ett jävla fan! Vaknar mer en varje timma. JAG ORKAR INTE MER! Håll bara käften nu!
😭

När blir det bättre?

Publicerad 2013-10-03 09:58:21 i Allmänt,

Nu börjar min energi sina igen. Jag trodde verkligen att vi var på väg. På rätt väg! Pluttan vaknade varje timma inatt igen. Nu har hon sovit i eget rum och säng i över en vecka, borde det inte löst sig nu då? Hon borde ju sova gott!! Varför är det så här? Jag orkar inte mer! 

Om

Min profilbild

Hej! Jag valde att starta en blogg när jag var gravid i 27 veckan. Det fanns så mycket som jag ville dela med mig av, och kanske kan det hjälpa någon. Mina tankar, funderingar kring graviditeten och allt runt den, shopping, bvc-besök osv. Bor i Göteborg tillsammans med min underbara sambo sedan 4 år tillbaka. Född 1988... Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela