Trollet

Babykudde

Publicerad 2013-03-20 14:01:55 i Allmänt,

Nu har vi äntligen köpt en ny kudde till L. Vi köpte ju från Ikea och de var alldeles för platta för nyfödda. Jag har varit så orolig att hon ska få platt huvud för hon har världens finaste bakhuvud, det får hon inte bli av med. Ja, jag lägger märke till det, just för att ingen i min familj har bakhuvuden, vi är nästan platta och det är inte fint! Kudden vi köpte hittade vi på Babyproffsen, från märket Rätt start tror jag det var. Fluffig och go!
 
Det blir bra! nu vaknar L och vill nog gosa lite med mamman sin. Hah, vem försöker jag lura, nu blir det full rulle, lek och bus, inget gos här inte =)

Britax multi-tech 2, bra?

Publicerad 2013-03-19 22:11:07 i Allmänt,

Jag kanske kommer igång här iallafall? Jag trodde jag skulle sluta för alltid, men jag kanske bara ska ta det i min takt! Först vill jag bara säga att jag sitter på helspänn, för dig idasmirakel! Jag går in på din blogg flera gånger om dagen för att se om det hänt något, hurra för dig! Du har din pojk snart =)
 
Hur som, idag har vi valt vilken bilbarnstol vi ska byta till. Vår flicka (9 veckor) växer snart ur sitt babyskydd och jag var på NTF idag och frågade om man kunde hyra ett större, men då sa de att så fort hon kan hålla nacken så kan vi byta till stol nr två, en bilbarnstol. Jahapp, L är ju så tidig, hon kan redan hålla nacken så då är det bara till att välja stol. Svårt trodde vi men när vi väl kikat lite så bestämde vi oss för en Britax multi-tech 2. Är det någon av er som har en sådan? Vad tycker ni?
 
Vi valde mellan den stolen och Maxi-cosi mobi, men eftersom Britaxen fått bäst i test så sent som i år så väljer vi den. Dessutom hade den fler funktioner så den passar nog vår lilla L perfekt!

Sömn

Publicerad 2013-03-17 18:20:56 i

Ja. Då skriver jag igen. Det kommer en FL-berättelse men nu vill jag skriva sv mig om sömnen här hemma. Vår lilla tjej har börjat vakna vid 4-5 på nätterna och vill starta dagen trots att hon är supertrött. Detta resulterar i en övertrött flicka som är jätteledsen. Hon vill inte sova, kommer inte till ro, inte ligga i sängen eller vaggan utan bara vara i famnen. Dessutom äter hon jätteofta på nätterna vilket även det resulterat i dålig sömn. Jag var så trött och ledsen att jag storbölande sade till sambon att jag inte orkar mer. Jag gjorde inte det då. Nu får ingen tro att detta handlar om brist på kärlek, det handlar endast om hjälplöshet och en gnutta känsla av trötthet.

Nu har jag beställt en bok om barns sömn och hur jag kan få vår lilla att sova bättre utan att vilja ha mat hela tiden. För jag vet att det inte handlar om hunger utan det handlar om närhet, och det får hon ju så mycket jag kan. Ja, är det någon som läser och har lite förslag så får ni gärna skriva :)
Kramkram

Om

Min profilbild

Hej! Jag valde att starta en blogg när jag var gravid i 27 veckan. Det fanns så mycket som jag ville dela med mig av, och kanske kan det hjälpa någon. Mina tankar, funderingar kring graviditeten och allt runt den, shopping, bvc-besök osv. Bor i Göteborg tillsammans med min underbara sambo sedan 4 år tillbaka. Född 1988... Välkommen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela