Trollet

Ny veckobild: v. 33+4

Publicerad 2012-11-25 00:23:06 i Graviditet ,

Här kommer denna veckas mage. Tycker inte jag har vuxit någonting, men så länge bebisen mår bra och alla värden ser bra ut så är det lugnt. BM är inte orolig och det ÄR ju en skillnad på SF-kurvan, det är nog bara jag som inte ser skillnad. Ha en fin kväll hörrni! Kram

Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2012-11-28 21:37:12

Åh vilken fin mage!
Såg din kommentar på paulas blogg om att du väntar på den rejäla bulan. Den har allt kommit får jag nog meddela ;).
Jag hade också en väldigt enkel graviditet och gick korkat nog runt och var avundsjukl på alla som hade "riktiga gravidsymptom" i alla dess former. Och jag bara var jag + en hyfsat tung mage ;).
Nu känner jag mig rätt tacksam för det och hoppas på en likadan graviditet om det blir någon mer unge ;).

Svar: Tack fina du! Ja, en mage har jag ju, men jag väntar på det där otympliga, inte-kan-resa-mig-från-soffan/sängen-läget, men det kommer aldrig. Jag kan fortfarande göra det mesta (provade tom på en kullerbutta häromdagen, funkade utmärkt). Självklart är jag glad över det, känner inte att jag går miste om någonting, men det är intressant hur olika folks graviditeter kan se ut =)
varangraviditet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej! Jag valde att starta en blogg när jag var gravid i 27 veckan. Det fanns så mycket som jag ville dela med mig av, och kanske kan det hjälpa någon. Mina tankar, funderingar kring graviditeten och allt runt den, shopping, bvc-besök osv. Bor i Göteborg tillsammans med min underbara sambo sedan 4 år tillbaka. Född 1988... Välkommen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela